Вiнки

Оксий Ожына
Ну чому,чому,чому,
Все так хочеться йому
Провести мене додому,провести..?
Не вродлива я дівчина,
То ж у чім тоді причина,
Як тепер мені від щастя не цвісти?!



А любов,казали люди,
Ще моя не скоро буде,
А ти,дівчино,плети собі  вінки ...
А я плела б   ті  віночки,
Круглі ночі і деньочки,
Лиш було б із ким ходити  по квітки...



Ну чому.чому,чому
Не сказала я йому,
Щоб до мене знову,знову не ходив?!
Щоб до мене не з"являвся,
І вночі не цілувався,
І по вулиці,обнявши,не водив ?!



О,мій тату,рідний тату,
Ти прожив уже багато,
То ж опівночі  дочку шукать не йди !
Не питай, у чім причина,
Не розкажу,що хлопчина,
Знає стежку в найчарівніші  сади..!



Хоч  любов, казали люди,
Ще моя не скоро буде,
А ти,дівчино,плети собі  вінки ..!
А я плела б  ті віночки,
Круглі ночі і деньочки,
Лиш було б із ким ходити по квітки !