Москва i украiна

Оксий Ожына
Москво!
             Тому ти є могутня,
Що  ти  дворушна  і  підступна,
Що смокчеш кров із України
Вже триста  з гаком  літ постійно...



Москво!
              Сестричко незабутня!
Тому ти є така могутня,
Що носять  мед в твій вулик рвійно
Не тільки  діти України...



Москво!
             Хоч ти й така могутня,
Усе ж подумай про майбутнє:
Для чого  хаос і руїни
Несеш ти всім,і Україні...



Москво!
             Що ти не всемогутня, ----
Збагни !
              А шанс  --  іще присутній...
Прийди з добром до всіх уклінно:
Простять усі.
                І  Україна...