Цель

Владислав Гулый
Пропозиція дійсна тільки перші дві години
Що б поміркувати залишилось три хвилини
Рішення лише одне тож вирішуй швидко
Не має шансу на помилку,ти все робиш чисто

Довіряй свої секрети тільки близьким друзям
Колись все просто збудеться,тільки не хвилюйся
Ти отримаєш все що ти захочеш
Програти в цій війні ти просто не можеш

Потрібен лише один дзвінок важливий
І одразу твій день вже не такий жахливий
П’ять хвилин розмови,дві корисні фрази
Одразу переключився до іншої фази

В тебе вибір невеликий та і часу мало
Але планів нездійснених ще досить багато
Одна порада,думка і ти вже на вершині
Переміг усіх хто заважав і заважав тобі

Битись завжди потрібно до кінця
Тільки тоді ти будеш у ролі творця
Не посилай тих хто дає надію на майбутнє
Значить вони в тебе вірять,в щось незабутнє

Фортуна завжди поруч ти не забувай
Роби все правильно, але її не відганяй
Крок за кроком ти йдеш до вершини
Можливо досягнеш її за години