Пiд звуки румби

Наталя Мазур
Теплий  вересень  ходить  полями,
Заглядає  на  пишні  сади.
В  вирій  літо  летить  журавлями,
Залишаючи  в  небі  сліди.

Розмальоване  листя  у  клена,
Горобина  палає,  мов  жар.
Лиш  ялиця  струнка  і  зелена,
І  торкається  кроною  хмар.

Оксамитом  яскравої  клумби
Чорнобривці  сплітають  вінок.
Теплий  вересень  звуками  румби
Кличе  осінь  барвисту  в  танок.

14.09.2011р


Для ілюстрації використано картину Ірини Тіхонової "Танцювала осінь"
http://blogs.privet.ru/user/IcyCat/tags/32448