Ненаписане

Ди Мэй
Напишу тобі листа
і не відправлю.
Навіщо ж тобі знати
як душу собі травлю?

Подзвоню тобі вночі
і мовчки кричатиму.
Хай на душі дощі, -
я сонце вдаватиму.

Завітаю на світанку,
коли небо червоне.
Заховаюсь за фіранку -
твоя кава холоне.

Вкотре вийдеш на терасу,
цигарку свою недокуриш.
Закоханим так мало часу,
а серце своє не обдуриш.

15.09.11