Бережи Укра ну

Ди Мэй
                "Всім серцем любіть Україну свою —
                і вічні ми будемо з нею!"
                В.Сосюра

Бережи її як ока зіницю,
бережи як в пустелі криницю,
бережи її як в долоні синицю,
бережи її,бережи.

Бережи її як останній свій подих,
бережи в пам`яті,мов перший свій подвиг,
бережи її всім людям на подив,
бережи її,бережи.

Бережи її як рідну кровинку,
бережи як останню сльозинку,
бережи її як найпершу травинку,
бережи її,бережи.

Бережи її як слово святого,
бережи ніби отримав листа ти від Бога,
бережи її як найкраще з усього,
бережи її,бережи.

Люби її і шануй Батьківщину,
бережи над усе ту пісню солов`їну,
хай голос народу із серця полине,
у щастя мить і у горя хвилину
люби,шануй і бережи Україну!

24.08-15.09.11