Iвану

Насадюк Аня
 Чуєш, як дощі
наговорюють смуток..
Відредагувати нікому
осінні монологи.
Промені худі падають вниз
на асфальтні дороги.
Любиш?
Посміхаєшся особливо.
Плескаєш в долоні,
ніби зустрів сестру. Звісно!
Для інших стільки
коштує золото,
скільки для тебе -
це жовте листя..