До Тебе знову

Левиа
 До Тебе знову ,Отче,я звертаюсь
"О мій коханий і єдиний Боже,
перед Тобою низько я схиляюсь.
Лиш Ти Один нам допоможеш.


   Молю Тебе,мій милий Отче,
за мою любу Батьківщину.
Ти наверни її мій Боже
на вірную Твою стежину."