Так холодно, а ти вже не сама

Алекс Уайзер
Так холодно, коли тебе нема
Так холодно, бо ти вже не сама...
І хтось тебе цілує, і хтось теж обіймає
Забула ти навіки і пісня вже не грає.

Так холодно, бо осінь зігріває
Лише тебе, мене вона кидає,
Як ти колись, та це, мабудь, не грає
Ніяку роль, бо я вже відлітаю...

Так холодно, і очі ясні моЇ
Ніколи не побачать більше твоЇ.