Лiмерики з Америки

Александр Зубрий
...Екстрасенс у прямому етері
Із води добуває дейтерій.
І складає в мішок
Викликаючи шок
У країни в прямому етері.

Раз подумав один магараджа:
- Дай з горилою жінці я зраджу.
Ох, ця тема й слизька!
Аж не може рука
Закінчити вірш про магараджу.

Під Черніговом тихо в болоті
Проживала сім’я бегемотів.
В чай любив бегемот
Жаб, немов бергамот,
Додавать за сніданком в болоті.

Уночі в телевізорі зграбно
Дві дівчини утнули щось звабне.
Чи зміїний клубок,
Чи купальський вінок
Заплели вони з тіл своїх зграбно.

Президенту Америки в миску
Хтось підкинув собачу сосиску!
Стався переполох!
Бо ж украли хот-дог
Невідомі  проникши  у миску.

2011