проснулся этот мир

Сохам Арам
17-09-2011 19:01


суЗірря світом запалали,
ЇХ поДИХ віпромінює Сюди!!!
наДбання поколінь до нас БЛАГАЄ,
Зростайте ДІТИ Наші СТАЛІ!!!

І Батько з Матірью віЩают,
Несучі в світ всі кольори Кохань.
СльозМИ сердця вже запалали,
Прокинувся цей Світ, відКрий свій ЛЬОХ!!!