Сьогодн я стала д вчиною

Скибчик Елизавета
я присвячу вам  оду,
за колір і за вроду,
за стайл і за якість,
яку мають не всі.
я ті руді шнурочки,
і сороковий розмір
і на підошві строчки
вже бачу уві сні.
я назбираю грошей,
куплю вас де завгодно,
поставлю на поличку
і буду протирати.
а потім,як наважусь,
можливо, ще й узую,
можливо, ще й пройдуся,
щоб довелось вас прати.
я вам буду співати,
я вас буду любити,
я з вами буду грати
у ігри.Рольові.
вас буду з дня у день
мити й оберігати,
здирати із вас гумки
і квіти польові.