Читай мене помiж рядкiв

Сашко Гриб
Читай мене поміж рядків,
Мою туманисту реальність.
Між наполоханих птахів
З вказівниками на фатальність.

 Я розбиваю ліхтарі, 
Шукай мене по друзках світла.
Я буду марити вгорі,
Сміятися й ховати ікла.

Я буду полум’ям густим,
Ковтни і захлинися мною.
Перетворю тебе на дим,
Щоб знову дихати тобою.

Я кожен атом розірву,
Що розділяє наші душі.
Ти любиш персики й хурму,
А я тебе любити мушу…