Рубець

Танюша Локки
Моє коханнячко вже спить давно,
А я сумую із зірками,
Мені сказали ти-ГІВНО
А я тебе кохаю вже роками
Не  ідеальний ти, я певне знаю,
А десь на серці,з"явится рубець,
Я маю все,і гарну долю маю.
Але тебе не маю,це ****ЕЦЬ.....
Чому ви дивитесь на мене дивними очима????
Невже ця лексика для вас же не близька?????
Ви піднялись до дьявольського чину,
А що вірші????-Це мова лиш зблизька
****ЕЦЬ,ХУЇЮ,****УВАТИЙ
Я все пишу,що маю на душі,
І щось у тебе вже пом"яте
І ти коли зайдеш до ванної кімнати,
Згадай мене................
Частково...........
Тільки ж не руками......