Химера

Владислав Дорошец
Тінь. Страшне й водночас,
Таке красиве,
Та темінь, що між нами,
Звучить, ця музика,
Ти відчуваєш..її..мене,
Биття, подих, ритми
Твого серця…
Так намагайся показати,
Що ти є?
Хто ти є?
А скільки ти маєш Я?
Розкрий нам маски!
Невідомого…
Химера, знову небуття!
Отак, це знову, ти в усьому
Винна!
А хочеться чогось такого,
Від чого подих на хвилину
Завмира!!!
Ти божевільна, ти скажена!
Отак  виходить, ти одна,
Цей хаос?
Що діється з тобою?
Дай зазирнути в середину,
Я,
А ти до мене, йди від мене,
Не допоможеш ти мені,
Тікай…
Ти надто сонна!
Ха..
Дитинка…щасливі очки,
Кохаю без зупинку
Я !!!