***

Ангелина Среда
знаю, останнім я часом спопсилась.
наче ту воду п'ю біле вино.
добре, що хоч перед сном не молилась,
бо то було би вже зовсім лайно.

свого цинізму пестливо і лагідно
я зберігаю останній запас,
бо почуття як весінньою паводдю
б'ють в голові емоційний екстаз.