Без жалю

Юлия Холод 2
Без жалю, без страху
На вістря, на плаху.
Без думки про себе –
В молитві до неба.
Без сумнівів, свято –
Терпіти і дбати,
Боротись, тримати,
Прощати й прощати.
За гріх не судити,
А просто любити.
Без жалю, без страху
В вогонь і на плаху
Лише за єдину у світі людину –
                За сина!

                1.10.2010