смерть

Дуже Гровл Файний
ти убила в мені все,
крім кохання мого.
не убивай кохання це,
не варте воно того!

ти убила мене й поховала,
мої листи спалила, порвала.
кохання моє ти поламала!
та все це не дійнісність,кажу я собі.
твоя рука тепер кривава.
лиця ти й справді немала.
кохання вбити-це просто забава!:-)
тільки померти залишазться тепер мені!

я знаю смерть прийде до нас!
 убивай в собі любов,
 убивай в собі усе!
убивай вона прийде знов,
не убивай життя це!
це буде але не в цей час!
    СМЕРТЬ!
ти спокійно мене убивала,
життя моє ти вмить перервала
і вже забувати почала!
та я ніколи не дозволю це тобі.
тепер сиділа,себе закувала.
жива ще прощення благала.
і тоді розплата настала!
тремтячи і просячи згориш в вогні!

ти убила в собі усе,
крім бажання свого.
не убєш бажання це,
тоді я сам уб'ю його!