Поцiлунок дощу

Наталя Мазур
 Дощ цілував у сквері всі дерева
 Та ще й до мене ліз під парасолю.
 Нахабно чмокнув у загривок лева,
 Котрий фонтани прикрашав собою.

 Я від дощу сховалася в кімнаті.
 Він гримав гучно у вікно і двері.
 На ранок хмари розійшлись кудлаті,
 Калюжі заблищали в мокрім сквері.

 Хоч вітер бавиться з листочками для втіхи,
 Виходжу з дому, вдягнена тепліше.
 Зненацька крапелька зірвалася зі стріхи  -
 Мені свій поцілунок дощ залишив.


18.09.2011р.