Ти викинув логiку

Александр Зубрий
…Ти викинув логіку геть із вірша,
Лишивши туман словоблуддя.
Пустого не точить критична іржа -
Ти викинув логіку геть із вірша.
І вийнявши з печі сирого коржа
Мов торт його тицькаєш людям.
Ти викинув логіку геть із вірша,
Лишивши туман словоблуддя…

2011