Планета друзей 102. Chocolate night

Юрий Кутенин
Chocolate night
 Yuri Kutenin

 Sticky night sweet illusions.
 Shaky ground of bitter collisions.
 We're both stuck like flies in the jam.
 Stupidity - the basis of rebirth
 Breathing vapors those endorphins
 What makes the juice of oranges
 And ..... helps the bitter coca
 Pain quick to jump on impulse.
 The world of chocolate sweet illusions ...
 World chocola.. sweet ...
 World ........


Шоколадная ночь
Юрий Кутенин

Липкая ночка сладких иллюзий.
Зыбкая почва горьких коллизий.
Слиплись мы оба, как мухи в джеме.
Глупость - основа перерождений
Дышит парами тех эндорфинов,
Что выделяет сок апельсинов
И   .....помогает горькая кока
Боль перепрыгнуть быстрым наскоком.
Мир шоколадных сладких иллюзий...
Мир шоколаднх слад...
Мир....