птахи

Аня Бабичева
ми багато чим
завдячуємо птахам
вони вчать нас бути вільними


коли нам говорять щось про свободу
про вільне слово
про легке життя
я сміюся

його мають лише птахи


ми б не змогли жити як вони
ми інші просто

птахи вміють сприймати все інакше
вони бачать все з висоти
а ми тільки по прямій

нам варто замислитись
про світ

і робити його кращим