Белы, чырвоны и белы

Вадим Антош -Козлов
  Гонар і годнасць твая,Беларусь,
Белы,чырвоны і белы.
Гэтаму сцягу ў любові клянусь,
Сэрдцам да яго прыкіпелы.

Ты праз стагоддзі мой вершнік прыйдзі,
Унук цябе доўга чакае.
І на Радзіму дарогу знайдзі,
Сцяг твой няхай залунае.

Гонар і годнасць мая,Беларусь,
Сцяг і Пагоня,як спадчына.
Веру,калісьці пад імі прачнусь,
Тут нарадзіуся,зямля мая,матчына.

Вернецца крыж Ефрасінні пад сцяг,
І з небыцця сабяруцца да дому.
Бо гэта ўсё нашых продкаў пасаг,
Крыжу клянёмся святому.

Гонар і годнасць твая,Беларусь,
Белы,чырвоны і белы.
Гэтаму сцягу ў любові клянусь,
Сэрдцам да яго прыкіпелы.

21.09.2011года