Зрадниця

Инна Франчевски
Із твоїм пальто вітер грається...
Ми сьогодні з назавжди - в нікуди.
Здавалось, сьогодні я - зрадниця
З очима, повними блуду.
І ледве стою, скуйовджена,
Бруківку палю під підборами.
Мій біль, іще не народжений,
Зачинався пристрастю й соромом...