Ти кохана моя...

Екатерина Вальтер
Подарую тобі я чарівную казку,
Пелюстками троянд я осиплю тебе,
Подарую тобі своє серце та ласку,
Як без тебе я жив, запитаю себе.

Я без тебе немов у беззоряній ночі,
Заблукавши в дорозі на крає землі,
Хай мені посміхнуться твої очі дівочі,
Я до тебе прийду,  назавжди.

Подарую тобі зорі, сонце та небо,
В моїм серці кохана ти навіки одна,
Свою пісню співаю я сьогодні для тебе,
Ти кохана моя, ти кохана моя.