циклiчнiсть часу

Бимот
Циклічність часу -круговерть “життя”
задумані щоб нас вести до смерті
бо зна “конструктор” - не існує небуття
ми після смерті просинаємось в пеклі

коли премудрий Соломон це зрозумів
тоді вихід дав він кожнному із нас
і вихід цей не в розмаїтті слів
в одному слові він — "Еклезіаст".