Самогубець

Волеслав
Не вам мене просити жити,
Не ваших слів би я хотів почути!
Бо слова тисячі людей
Не можуть протистати проти слова однієї.

Одного лише слова, з жіночих теплих вуст,
Яке би мене змусило знайти у всьому зміст.
А ваших слів багато, а що мені до того,
Як поруч ізо мною тепер нма нікого.

У темряві напишу самотнього листа,
В якому вона потім читатиме вірша,

Як лише одне слово могло змінити все...