Сяючи кари очи укр - song

Ольга Казачкова
Сяючі карі очі, сяючі карі очі
Вночі мені, вночі мені
Місяце напророчив!

Я не знала кохання, Я не знала кохання,
Кожну весну, кожну весну
Очі на ті я чекаю…

Ти скажи, Пресвітлий Місяць,
Де, коли (я) зустріну
Очі ті карі, очі кохані,
Бо без кохання гину…

«То не важливо, доню, І (Так) не чекай ти, гарна!
Знайди любов до інших людей –
Зустрінеш своє кохання!

День кожен прокидайся,
І людям даруй підмогу!
До того, хто тебе любить –
То буде твоя дорога!