Весiлля

Петро Керанчук
Тебе я, зіронько, зустрів,
Ту мить повіки не забуду.
До шлюбу згодом долю вів,
Не обминав людського суду.

Приспів:
У  шлюбі ніч, щаслива річ,
В коханні мрією літала.
Уперше пару   віч-на-віч,
В житті навіки поєднала.

Несуть в майбутнє нас роки,
Весілля  долі  поєднало.
Щоб  спільно  жили голубки,
Батьків і рід свій звеличали.

Кохання вірне в житті – цвіт,
А плід дозрілий спільні діти.
Щоб розростався рід і світ
І щоб змогли ним володіти.