Шикарна Дама

Любочка Беляева
Опадаючим осіннім листям,
сумом трепетним
куталася разом зі старим шерстяним светром.
Одягалася у теплі спогади
з кавою у заспане ліжко
і піною в гарячу ванну.

Осінь прийшла в мою душу.
Тепла. З павутинками невагомими
і різнокольоровими деревами.
Принесла туманні ранки
над іскристими річками,
дощі над ржавими заводами
і гучними мостами,
тугу тягучу...

У мене осінь вгостях.
Шикарна дама у барвистій шалі
на сірій сукні.
Вона обожнює пазли,
фруктовий компот та трав'яний чай.
А ще мої ранкові млинці...

Самовпевнена  така!
Обіцяє, що все буде добре.
Особливо у мене - я ж сильна.
Мені б її впевненість.

Дама любить танцювати
босоніж по брудних калюжах
під парким дощем,
розпустивши волосся.
Вона щаслива.
І запевняє, що щастя теж
до мене прийшло.
Лишилося тільки навчитися
його слухати.

22.09.2011