Душа кричить

Левиа
  Душа кричить,на волю рветься,
співає,плаче і сміється.
Вона від туги так сумує,
що в ній зима уже лютує.

  О милий,милий Ти мій Боже
я вірю ти лиш допоможеш.
Прогнати сум з душі моєї
наповниш радістю своєю.

  О мій Господь,моя надія
Тобі єдиному я вірю.
Ти зможеш кригу розтопити
з тобою Боженько я хочу жити.