Рождество

Леонид Норкин
 

          
                Різдвяна ніч така таємна.
                Сумує тиша за вікном.
                Різдвяна ніч така приємна.
                Усі збираються гуртом.

                Ідуть до церкви помолитись,
                Бо це народження Христа.
                Та ще на чудо  подивитись,
                Подія знакова ота.