Чарiвнiй Танi Явтушенко

Виктор Сирота
Час фанфарам гриміти!
Іменинниця, встань!
Ти найкраща у світі
Серед тисяч Тетян.

Вдачі чесної й духу,      
На добро не скупа.
Золоті в тебе руки               
І душа золота.

Це життя дуже строге -
То бурани, то сніг…
Помолюся я Богу,
Щоб тебе він беріг.

До Орелі ідем,               
І прошу, як завжди,
Хай здоров’ям тебе 
Напуває з води.

А в Тавлинського лісу
Наперед попрошу,   
Щоб беріг, наче пісню,
Твою чисту красу. 

Попрошу я у неба,               
Що над нами звиса,
Хай попереду тебе
Йде незмінно весна.
   
Перед Богом і віком
Повторю без вагань -
Ти найкраща у світі
Серед тисяч Тетян.

16 листопада 2010 року
м. Дніпропетровськ – село Могилів