Якби знайти такий краечок свiту...

Максим Зайковский
Якби знайти такий краєчок світу
де б заховатись було можна від людей,
щоб душу заспокоїти й трохи відпочити
від тих безглуздих і німих ідей.

Щоб заховатися від поглядів байдужих
Й поринути у власний світ думок
Безсилих та водночас дужих,
Спроможних викликати шок...