Знову...

Королева Светлана
далека дорога
таємні  стежки,
ти

найперші пороги
ранкові птахи,
ти

і усміх на небі
й стрімка течія,
я

нічия, нестримна
минула  весна,
я

бурхливі потоки
і орди з кіньми,
ми

розорені ниви
згорілі мости,
ми ...

24.09.11  20:00