Съня, моя зверче

Татьяна Ульянина-Васта
Съня, детето ми
Сън, бебето ми
Съня, моя зверче
Глупаво черен

Светът не е мил
За да ни цвят
Вярваме, че е опасно
В добри приказки

Sleep, детето ми
Sleep, бебето ми
Спи, моя зверче
Красива тъп

Бъдете внимателни,
Света тревожно
Бойни храбро
Смъртта е неизбежна

Съня и бебето
Сън бебето ми
Съня моя зверче
Страхът от всичко - къш.


Спи, мой детёныш
Спи, мой малыш
Спи, мой зверёныш
Глупый черныш

Мир так не ласков
К нашей окраске
Верить опасно
В добрые сказки

Спи, мой детеныш
Спи, мой малыш
Спи, мой зверёныш
Милый глупыш

Будь осторожным
В мире тревожном
Бейся отважно
Смерть неизбежна

Спи же детёныш
Спи мой малыш
Спи мой зверёныш
Страхи все — кыш.

к миниатюре Зверче Капра http://www.stihi.ru/2011/07/20/5588