Доля

Игорь Нехаенко Одесса
Ой, у серці доля,
Як у полі тополя,
Як у волоссях вітер,
Як дощ непролитий.

Журба коло бродить,
Та в серце не входить.
Бажання минуче
Злітає, не муче.

Як птахові крила
Розкинувся обрій,
Кипить в серці сила
По справі, по добрій.

22 Вересня 2011