Я вижу сердцем...

Тамара Мамина
Я вижу сердцем, не очами.
Приторможу, чтоб не кричало.
Не заморозилось,
Не застыло.
Не зачерствело,
Не затужило.
Как принимает
Оно боль чужую...
Не буду... Господа,
Не буду всуе.

23.09.2011г.