Я буду тв й, а ти - моя

Олег Очеретяный
Ти знаєш, я не можу спати,
Не можу їсти і дивитись
на ті відчининії шати,
і вдосталь днем насолодитись.

Не можу золото цінити,
Втрачають небеса блакить,
І сонце мені більш не світить -
Не можу все це я цінить.

Тебе немає. Хоч хвилину.
І я не я вже - не живий.
Без тебе зовсім я загину!
Але ти знай: я тільки твій!

Я твій, коли тобі погано,
Я твій, коли ти у жалю.
Твоїм я буду до остану.
Бо так вже сильно я люблю.

Нехай би світ укрився пилом,
По ньому нам іще ходить,
Наповнювати порожнини,
Зносити з неба цю блакить,

Що швидко згасла... Бо без тебе.
Без тебе я, хоч би й на мить!
То попрошу, мабуть, у неба
Навчитися колись любить,

Як люблять діти - ні для чого
І ні за що, а просто так.
Не забираючи чужого
І не рахуючи літа.

Куди тепер мені подітись?
Ще мить і знов безсилий я.
В коханні можна загубитись.
Я буду твій, а ти - моя.