Пiгмалiон i Галатея

Марина Степанская
Це диптих - спочатку каже він, а потім вона




                Я – твій творець…


Тебе відтворюю з уяви,

Життя вдихаю у бездушний камінь,

Закохано і трепетно торкаюсь…

Твій полонений я – Пігмаліон,

О, мила серцю Галатея!.....

 



                Я – Галатея…



Була я мертвим каменем -

Одна між тисяч мармурових брил.

Від теплих ніжних рук твоїх

В мені життя зануртувало.

О, мій творець, Пігмаліоне!




написано та опубліковано в блозі 04.09.2009