Маестро i скрипка

Марина Степанская
Каприччіо пристрасне, примхливе -

Смичок і струни, таїнство єднання.

Крик, стогін, плач і сміх бурхливий -

Жагучі ноти вічного кохання.

           В твоїх обіймах я - чутлива скрипка,

           Найлегший дотик - і співаю,

           Бриню ледь чутно, дзвінко, хрипко...

           Скрипалю, грай!!!!

                Невже таке буває?!...



опубліковано в блозі 09.10.2009