Вера! Надежда! Любовь!

Алексей Михайлюк
 Губиться погляд, я дивлюсь вперед
 Бачу пустоти, та я ще не вмер
 Так хочеться тиші - навколо імла
 Самі болючі – це завжди слова
      
 Так щиро й відкрито говорю Прости!
 А далі два слова: Чекаю!, Прийди!
 
І сонце малює на шибці фігури
Ці промені теплі ідуть звідусюди
Ще й краплі дощу течуть мов ріка
І так необхідні потрібні слова:
Я вірю! Надіюсь! Люблю!
Тобою! в цю мить Я! тільки Живу!