Диптих. Вiн. Вона

Марина Степанская
                Він


 Повз мене ідеш ти, замріяна,

Вуста посміхаються… віями –

Раптово в мій бік… Час зупинено…

 

Завмерли думки …Пульс прискорений;

Віднині тобою підкорений!..

*****

Ти… Я… Море… бриз… хвилі спінені…

 



                Вона



Море… бриз… ти… іду я, замріяна.

Не тобі ніби – посмішка… віями –

Знак відвертий, промовистий.

                Спінені

 

Хвилі лащаться... Мить сингулярності…

Двоєдиність "плюс"-"мінус"-полярностей…

Неподільність…

                Годинник зупинено…

 
 

опубліковано в блозі 27.05.2011