Цветок любви

Алексей Михайлюк
Наш ранок починається з листів
І кожна смс - це просто свято
На світі безліч є людей
Таких як ми з тобою - небагато

  Наш романтизм - це надзвичайна рідкість
  Тобі цікаво чим життя для мене є
  Мене цікавить що для тебе свято

Чекаю зустрічі я нашої з тобою
Рахую дні, та ні! хвилини і секунди!
Готовий душу дарувати я тобі
І все навколо неї теж тобі віддати

Я вирощу чарівну квітку у саду
Таких красивих і душевних як вона немає
Прийде той день коли її зірву
Щоб дарувати лиш тобі коханій!!!