***

Кацярына Буцер
Мы засталicя…

Лiмонныя сняжынкi…

Бруднае лiсцце

Замяло сцяжынку…

Ты курыш нярвова…

Гляджу не мiргаючы.

Чакаю словы,

Большага жадаючы.

Здарэннi…Мы разам!

Цудоуна i вечна…

Марозныя ранкi

Сустрэнем спрадвечна…

Зазiхацяць употай…

Старыя шпалеры.

З тваею пяшчотай

Нiбы ашалелы…

Мы будзем змагацца,

Мы выйшли з-пад улады…

Няма сiл стрымацца..

…Але ж будзем разам?

Прайшло…Зноу чужыя…

Зноу розныя думкi…

Пачуццi былыя…

Шукaюць ратунку…

Мы скiнули сутнасць,

Засталiся побач…

Узмацнiлася пяшчотнасць

Ды сэрца падкажа…

Мы зноуку злiлiся,

Мы зноу-адзiнае цела,

Гадзiны…Вось выйсце…

Мы ж гэтага хацелi…