***

Раиса Андрейчук
Ніч на дворі, я чекаю тебе
Спить все місто, я ні з ким і ніде
Приходь жадаю, де ти гукаю

Зірки в небі, а в душі печаль
Серце сумує, нема тебе, як жаль
Приходь жадаю, де ти гукаю

Місяць ясний заглядає в вікно
Я страждаю, а тобі всеодно
Приходь жадаю, де ти гукаю

Вже й світанок, стука в двері хтось
Відчиняю, на порозі гость
Прийшов, цілую... О..о кайфую!

Мить прощання і журби настає
Знов ідеш ти, залишаєш мене
Вертайсь, благаю, тебе кохаю

Кожен вечір я чекаю тебе
Нема тебе, мабуть інша в тебе
Вертайсь благаю, тебе кохаю