життя

Серега Бондаревский
Інколи навіть не задумуєшся над тим, як швидко плине повз нас час минулих і майбутніх думок, як добре булоб інколи спинитись хочаб на мить і просто завмерти на цілу вічність, а потім прокинутись від надхнення і почати творити цей світ, різними барвами його фарбувати, та не думати як, а знати, що те що ти робиш, це є життя...