Судний день на украинском языке

Александр Лобозинский
І згасне сонце незабаром;
з небес на землю попіл опаде;
і вдарить холод своїм жаром;
ніхто нікого не знайде;
бо буде ніч і мінус двісті;
і хтось не виживе тоді;
і мерзнуть руки, болять кисті;
заглянем в очі ми біді;
настане суд, армагедон, початок;
для нас це буде вже кінець;
і в книзі долі, розділ: "Для нотаток"
кожен буде мрець.