врятуй

Саша Ковальчик
нічне місто
порожні вулиці
в нікуди їдуть авто
досить порожніх пляшок
та від болю пігулок,
бо я вже напівмертвий
і твоя рука у моїй
шоста ранку,
метро,
поцілунок,
поруч з тобою,
врятуй!