Як хочеться з тобою поряд бути...

Анна Заворотная
Як хочеться з тобою поряд бути,
Дивитись в очі і без тями в них тонути.
Відчути тіла неповторний аромат,
Злетаєш до небес на крилах ти до янголят.

Твої обійми: все що так потрібно.
Будь поряд. Це так необхідно...
Щоб чути голос тільки твій,
Немов живу я у країні мрій.

Твій дотик рук я відчуваю,
Як тільки очі закриваю...
Одразу ж чую серця стук,
Так, ніби це ти поряд - тут!

У серці у моїм живеш,
Немов там світ новий будуєш
І вцілюєш всі мої мрії у життя,
Створивши в серці нове почуття.

Від цього серце більш палає
Віддати хоче все, ща має
І розчинившись в почутті
Ти віддаєшся, як востаннє у житті.